Zgodovina podjetja

Začetki podjetja segajo v leto 1991, ko je Zvone Volk pričel v “obrtni delavnici” servisirati testno in merilno tehniko ter računalnike takrat vodilnega svetovnega proizvajalca – Tektronix. Z leti poslovanja se je obseg dela, predvsem zaradi širitve programov proizvajalca Rohde&Schwarz, povečal. Tako se je kmalu obratovalnici pridružil Tomaž Meglič.
Leta 2007 sta Zvone in Tomaž ustanovila skupno podjetje S-TMM sistemi d.o.o., močno usmerjeno na področje RF. S tem se je sodelovanje s podjetjem Rohde&Schwarz spremenilo v partnerski odnos, ki omogoča skupne nastope na področju Slovenije in izven nje.
Danes je podjetje usmerjeno v RF komunikacije, s specializacjo na področju načrtovanja in izdelavo mobilnih postaj ter postaj za posebne potrebe.
Rdeča nit skozi celotno zgodovino je stik z visoko in kakovostno tehnologijo.

Vizija

Vizija podjetja je s pomočjo visoko tehnoloških proizvodov ter lastnega znanja razvijati sisteme in produkte za posebne potrebe, katerih uporabnost presega lokalne potrebe.
Smo podjetje, ki z lastnim znanjem in svojimi produkti pomaga dosegati in presegati limite na področju svojega delovanja kot tudi partnerjev s katerimi sodelujemo. S profesionalnim odnosom, ter aktivnim sodelovanjem gradimo dolgoročne partnerske odnose.
S kontinuiranim izobraževanjem, spodbujamo lastni razvoj in razvoj lastnih produktov, ki nam omogočajo rast in širitev tudi izven meja, ter tako obdržati stik z visoko tehnologijo.
Naše vrednote določajo način dela in obnašanja zaposlenih v podjetju. Odgovornost, se odraža v poslovanju s partnerji, ter pravičnim in poštenim odnosom do sodelavcev. Je osnova v operativnem poslovanju podjetja kot tudi v odnosu do naravovarstva. Dolgoročni partnerski odnos, je vodilo, ki nas zavezuje h kakovosti in narekuje kontinuirano izobraževanje, saj samo na tak način, lahko zadovoljimo potrebe naših strank.

Osnovni podatki

Polno ime: S-TMM elektronski sistemi in storitve d.o.o.
Skrajšano ime: S-TMM sistemi d.o.o.
Datum ustanovitve: 22.12.2006
Tel: +386 1 420 24 90
Fax: +386 1 420 24 95
ID za DDV: SI45039127
Matična številka: 2258358
IBAN/SWIFT:
NLB d.d. SI56 0205 3025 6181 45 / LJBASI2x
DBS d.d. SI56 1910 0001 0245 097 / SZKBSI2x

Vodstvo

Tomaž Meglič: Direktor

Zvone Volk: Prokurist

Strokovnjaki na področju radijske komunikacije

Projekti na področju kritične infrastrukture

Kvaliteta, zanesljivost, strokovnost

800+
Izvedenih projektov
10+
Države, v katerih delujemo
200+
Predelanih specialnih vozil

Celovite rešitve, ki ustvarjajo dodano vrednost.